Rotade igenom päronens bilder på datorn :P

Näst sista veckan på landstingspraktiken är snart slut :D Och sen återstår bara den på kommunens äldrevård...längtar tills vi börjar läsa teorin igen :P

Cyklade hem från praktiken idag...Inge vidare kul äventyr. Så jäkla snorhalt så ni anar inte. Bambi på hal is verkligen! Fick cykla i snigelfart, men endå så fastnade däcken i alla isiga däckspår på vägen så det var ofta som mitt framdäck ville åt ett håll och bakdäcket åt det andra :P Uppförsbacken upp till mamma och pappa var bara att glömma, den var inte ens grusad så där började bakdäcket spinna o sen kom jag inte längre... hade blivit helt galen om det inte var så att det var strålande sol och jättemysigt och att jag nynnade på "walking in a winter wonder land" heeela vägen hit :P

Rotade igenom bilderna på mammas och pappas dator och hittade ju så fina bilder på dom bästa och sötaste barnen i världen!!! 

 

Kommentarer
Postat av: Pierre

Haha New Kids On The Block...söta :)

2008-11-21 @ 16:08:07
URL: http://pierrepox.blogspot.com
Postat av: Kati

Åh, söta bilder! Tror förresten att mamma o pappa o vi ska skicka lite bilder till Pia från deras visit här. Ser ju att ni lär ha en del fina i burken!Förresten, när Maja såg korten sa hon "Bella" om Belle! Hon pratar så mycket och känner igen henne med ju! Kram, snygging!

2008-11-22 @ 11:45:24
URL: http://leapox.blogspot.com
Postat av: Eva

Mmm...får säga till mamma och pappa att dom ska skicka iväg lite bilder ja. Tog ju en hel del bilder då när dom var här :)

Aaw, klart Maja kommer ihåg Belle jue :D

KramKram

2008-11-22 @ 16:54:49
URL: http://foreva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0