Födelsedagsfirande

Har firat min födelsedag med familjen i Eskilstuna idag :) Hur mysigt som hellst med kaffe, tårta, käk, vin och Cava...*mums och slurp* Pappa köpte en blåbärstårta till mig från IcaMaxi som var så jäkla god så jag åt en stor bit, fastän jag var proppmätt :P Som vanligt när det är gott ^^ Snart vankas det bastu och en öl... Massa skönt!
Fick jättefina presenter och hade kanonsällskap och lekte till och med kurragömma med Maja som alltid ville visa vart jag skulle gömma mig...

Skrev tentan idag uppe i Fagersta med. Gick asabra så det känns finfint :D

I morgon kl 10 åker mitt tåg hem härifrån igen. Vet inte exakt hur dagen kommer att se ut i morn, men tror att vi ska ut o käka lite gott o sånt :D :D :D

Nähepp, nu är det dags för bastun!

  Hmm...ja, mina föräldrar har lite sjuk humor ibland....

Vuxenpoäng...eller bara träning inför seniorlivet? :P

Vår nu :D Massa underbart ute... skjutsade Emma till jobbet vid 21.30-tiden och det var fortfarande 13 grader ute :D Riiiktigt skönt.
Var ut till skärgårn i söndags...samlade kolosalt med vuxenpoäng på det :P Fint väder och bakpotatis med asgod skagenröra åtnjöts i solen innan en långpromenad (ja, hmmm....vuxenpoäng var det ja :P) tog oss till en liten liten liten klippa som blev vår hållplats innan vi tog färjan tillbaka in till stan igen :P Så mina snart fina 24 år kändes mer som det dubbla :P Men det var riktigt mysigt iaf, och ja, man måste ju passa på o vara ute när man är ledig och det är SOL på besök ;)
I morgon..eller, idag blir det väl, så kommer J HEM :D Då ska det drickas lite vin och spelas lite twister och sen på onsdag blir det nog så att jag måste ta mitt pick och pack och åka till Etuna för ett par dagar... Träffa familjen, skriva salstenta och  fira min födelsedag med familjen dagen innan jag fyller. Ska försöka lyckas med att ta mig tillbaka till Gbg på min fördelsedag (vilket är den 18e om ni inte visste det :P). Får se vad slutet på veckan för med sig...Har haft det sisådär med framtidsplaneringen det här året :P Men men, livet bjuder på lite fler överraskningar på det viset ;)
Nu är det nog dags att gå o lägga sig tror jag...ensam :( INTE kul med nattjobb :P
Signing Out!


RSS 2.0